Wax extensions (bondjes)

 

Was het ''vroeger'' niet zo verstandig om wax-extensions te laten plaatsen, doordat je eigen haar er van zou lijden, dat is nu gelukkig minder schadelijk.

De waxjes zijn tegenwoordig van keratine gemaakt, dit is een dode stof waar ook je eigen haar uit opgebouwd is.

En zelfs het uithalen hoeft geen probleem meer te zijn, met een speciale remover tang met ultraviolet licht haal ik je extensions er op een professionele wijze uit. 

Zo heeft je haar  weinig te lijden van de extensions en kan het gezond doorgroeien!

 

*Eerlijk duurt het langst, ik geef daarom ook toe dat er bij wax extensions helaas vaak wat eigen haar verloren gaat cq beschadigd raakt... Bij de wax-methode wordt nl warmte gebruikt en het verwijderen gebeurd met een chemische vloeistof. Ik zeg niet dat je haren er per definitie van zullen lijden maar het kan dus wel, afhankelijk van de gezondheid en struktuur van je eigen haar.

Maar ik durf wél met zekerheid te zeggen dat bij de microring methode geen enkele haarbeschadiging zal optreden, bij de microring methode wordt geen warmte en geen chemische vloeistof gebruikt!

Daarbij is een microringetje vele malen kleiner dan een waxje/bondje, dus ook minder snel zichtbaar en comfortabeler om te dragen.

Ook bij de tape-extensions zal je haar beslist niet van lijden, en ook deze kunnen vaker gebruikt worden.

 

 

 

 

Marcha
Marcha
Heidi
Heidi